|
||||
|
||||
ושוב קופחו אנשי המיקרו ומצאו עצמם מחוץ לדיון. אז הנה, מתכון משלנו: המצרכים: 1 תפוח אדמה 1 מזלג 1 מיקרו עושים חורים עם המזלג בתפוח-האדמה ודוחפים למיקרו. לוחצים על הכפתור עליו כתוב "potato". מחכים עוד 5 דקות אחרי שהמיקרו סיים, ואוכלים עם הרוטב הקנוי המוכן החביב עליכם, או עם שמנת או גבינה לבנה. יחי המיקרו. |
|
||||
|
||||
עושים את אותו הדבר רק עם תפו"א אחד ו2 בטטות מתוקות. כשהכל רך מספיק, חותכים לקוביות ושמים בבלנדר, מוסיפים כוס מים ושתי כוסות חלב (שמנת מתוקה לרזים שבינינו) כמו גם מלח, פלפל, ריחן, פטרוזיליה, שיני שום ועוד תבלינים כיד הדמיון. מערבבים לקבלת דיסה אחידה, מוזגים עם מצקת לקערת מרק ומחזירים למיקרו ל2 דקות. |
|
||||
|
||||
אם את מחפשת אוכל נטול השקעה הנה מתכון לצ'ילי לעצלנים: מצרכים: נקניק שמן, קופסת שעועית ברוטב עגבניות היינץ, אבקת צ'ילי סיר קטן. חותכים את הנקניק לקוביות, מטגנים (לא צריך שמן) 2-3 דקות, שופכים את השעועית ואבקת הצ'ילי ומערבבים, כשמתחיל לבעבע זה מוכן. להגיש עם לחם ובירה. זה אמור להספיק ל 2 אנשים אבל אני יכול לגמור כזאת כמות לבד. |
|
||||
|
||||
או חותכים תפו''א, בטטות ובצלים לקוביות, זורים על הכל שום (כתוש טרי או מיובש), קצת מרגרינה או חמאה או שמן זית (לפי מה שמתחשק), קצת אבקת מרק עוף - ולמיקרו. |
|
||||
|
||||
פטריות טריות. אם הן ממש טריות אפשר גם לא להוריד את הרגליים. להניח במיקרו ל- 3 דקות או בטוסטר אובן ל- 10 דקות. להגיש ולהגיד שזה מתכון מיוחד לפטריות חמות. החבר'ה יעריכו אתכם. שיפורים למשקיעים יותר: 1. פיסת חמאה בתוך כל פטריה. 2. רוטב לטבול: מערבבים מיכל יוגורט עם שתי כפיות חרדל וכפית מיץ לימון. 3. [למשקיענים באמת] קוצצים את רגלי הפטריות, מטגנים דקה בשמן זית. מערבבים בתוך גבינת עזים או פטה כבשים וממלאים את הפטריות (חזרות הרגליים) בתערובת. על כל פטריה שמים חתיכה חמאה. |
|
||||
|
||||
מאיפה קיבלת את המתכון הנפלא הזה?? |
|
||||
|
||||
הצעה נוספת לשומרי קלוריות: דלורית חתוכה משוחה בשמן זית ועליה פרובנסל או אורגנו. |
|
||||
|
||||
להניח בקערה חסינת מיקרו: עלה דפנה טרי או שניים יבשים בצל קצוץ דק כפית או כף שום כתוש פלפל אחד (או יותר) חריף קצוץ ומגולען (חלפניו) כפית אבקת צ'ילי כפית כמון מעט פפריקה, פלפל קייאן, פלפל שחור חצי כפית מלח שעועית שחורה מקופסה - מסוננת ויבשה גוש חמאה או מרגרינה או 2 כפות שמן לכסות בפלסטיק שקוף ולהכניס למיקרו ל 15 דקות. אם השעועוית נראית יבשה להוסיף מעט שומן. עוד 5-7 דקות למיקרו. לפזר על הצ'ילי כוסברה קצוצה מיץ ליים (לימון ירוק) לערבב היטב לפזר מעל הצ'ילי קוביות אבוקדו גבינה חריפה (צ'דר) חסה קצוצה עגבניה גדולה בשלה וקצוצה מנסיון, קל, פשוט להכנה וטעים. ממטבחו של השף החינני אמריל לגסי |
|
||||
|
||||
ומתכונים לאנשי קופסאות השימורים: (ותודה לקונספציה על הלינק |
|
||||
|
||||
זה נשמע לי כמו מתכון של אוכל לתינוקות :( הכתום הזה שקוראים לו משום מה "ירקות". |
|
||||
|
||||
יש כפתור במיקרו שנקרא potato? |
|
||||
|
||||
אצלי כן. המיקרו כשלעצמו נקנה בחמישים דולר לפני שלוש שנים, כך שהוא לא ממש משוכלל. עם זאת, יש לו את שלושת הכפתורים האלוהיים - potato, popcorn ו-beverage (שזה בערך כל מה שאני מכינה בבית ממילא). ולדובי - האגדה מספרת (ובמקרה הזה מדייקת) שבפעם הראשונה בה מי שעכשיו הוא בעלי הגיע אליי לדירה ברמת-גן (כשעדיין גרתי בארץ), כל מה שהיה אכיל בבית היה קורנפלקס, חלב, ערמונים, שניצלים קפואים של טבעול, ובלינצ'סים שסבתא שלי דחפה לי ביום שישי בערב. ככה זה כשלאנשים שלא מבשלים אין אפילו מיקרו. |
|
||||
|
||||
בחורה כלבבי. הייתי שואל אם תהיי מוכנה להתחתן איתי, אבל אני חושש ששנינו נגווע ברעב. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |