|
||||
|
||||
או חותכים תפו''א, בטטות ובצלים לקוביות, זורים על הכל שום (כתוש טרי או מיובש), קצת מרגרינה או חמאה או שמן זית (לפי מה שמתחשק), קצת אבקת מרק עוף - ולמיקרו. |
|
||||
|
||||
פטריות טריות. אם הן ממש טריות אפשר גם לא להוריד את הרגליים. להניח במיקרו ל- 3 דקות או בטוסטר אובן ל- 10 דקות. להגיש ולהגיד שזה מתכון מיוחד לפטריות חמות. החבר'ה יעריכו אתכם. שיפורים למשקיעים יותר: 1. פיסת חמאה בתוך כל פטריה. 2. רוטב לטבול: מערבבים מיכל יוגורט עם שתי כפיות חרדל וכפית מיץ לימון. 3. [למשקיענים באמת] קוצצים את רגלי הפטריות, מטגנים דקה בשמן זית. מערבבים בתוך גבינת עזים או פטה כבשים וממלאים את הפטריות (חזרות הרגליים) בתערובת. על כל פטריה שמים חתיכה חמאה. |
|
||||
|
||||
מאיפה קיבלת את המתכון הנפלא הזה?? |
|
||||
|
||||
הצעה נוספת לשומרי קלוריות: דלורית חתוכה משוחה בשמן זית ועליה פרובנסל או אורגנו. |
|
||||
|
||||
להניח בקערה חסינת מיקרו: עלה דפנה טרי או שניים יבשים בצל קצוץ דק כפית או כף שום כתוש פלפל אחד (או יותר) חריף קצוץ ומגולען (חלפניו) כפית אבקת צ'ילי כפית כמון מעט פפריקה, פלפל קייאן, פלפל שחור חצי כפית מלח שעועית שחורה מקופסה - מסוננת ויבשה גוש חמאה או מרגרינה או 2 כפות שמן לכסות בפלסטיק שקוף ולהכניס למיקרו ל 15 דקות. אם השעועוית נראית יבשה להוסיף מעט שומן. עוד 5-7 דקות למיקרו. לפזר על הצ'ילי כוסברה קצוצה מיץ ליים (לימון ירוק) לערבב היטב לפזר מעל הצ'ילי קוביות אבוקדו גבינה חריפה (צ'דר) חסה קצוצה עגבניה גדולה בשלה וקצוצה מנסיון, קל, פשוט להכנה וטעים. ממטבחו של השף החינני אמריל לגסי |
|
||||
|
||||
ומתכונים לאנשי קופסאות השימורים: (ותודה לקונספציה על הלינק |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |