|
||||
|
||||
להניח בקערה חסינת מיקרו: עלה דפנה טרי או שניים יבשים בצל קצוץ דק כפית או כף שום כתוש פלפל אחד (או יותר) חריף קצוץ ומגולען (חלפניו) כפית אבקת צ'ילי כפית כמון מעט פפריקה, פלפל קייאן, פלפל שחור חצי כפית מלח שעועית שחורה מקופסה - מסוננת ויבשה גוש חמאה או מרגרינה או 2 כפות שמן לכסות בפלסטיק שקוף ולהכניס למיקרו ל 15 דקות. אם השעועוית נראית יבשה להוסיף מעט שומן. עוד 5-7 דקות למיקרו. לפזר על הצ'ילי כוסברה קצוצה מיץ ליים (לימון ירוק) לערבב היטב לפזר מעל הצ'ילי קוביות אבוקדו גבינה חריפה (צ'דר) חסה קצוצה עגבניה גדולה בשלה וקצוצה מנסיון, קל, פשוט להכנה וטעים. ממטבחו של השף החינני אמריל לגסי |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |