|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
תראה, שינוייניקים שינוייניקים, אבל היועצים המשפטיים אומרים שלא כדאי למתוח את החבל... |
|
||||
|
||||
יש לך בעיה עם זה? כן? בעיה שלך. ולעניין, עוף ובקר נוטים להתייבש על האש ואני אוהב בשר עסיסי. אני גם אוהב את הבשר שלי מדמם, ובשר כבש הוא קצת סיבי וקשה מכדי להיות גם מדמם, גם לא יבש וגם ניתן ללעיסה. לכן ההעדפה שלי היא לצלעות חזיר. כמו שזה נראה כרגע, זאת אופציה פופולרית למדי, ובצדק. |
|
||||
|
||||
אין לי בעיה עם זה שהצבעת ''חזיר'' - סתם סקרנות. אני מסורתי ואינני מכיר את טעם החזיר, אבל אלו ששאלתי בדרך כלל סיפרו לי שהחזיר טעים כבייקון הרבה יותר מאשר כסטייק, לפיכך הופתעתי מהפופולריות של חזיר-על-האש. אגב, אם צולים אנטריקוט צלייה קצרה הוא איננו מתייבש, כדאי לך לנסות. |
|
||||
|
||||
דווקא בייקון אני לא כל כך אוהב, אבל צלעות חזיר על האש זה מצוין. |
|
||||
|
||||
אתה מתכוון ל-pork chops או ל-baby back ribs ? |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
אם אתה אוכל בשר כשר אז הוצאת ממנו את הדם והמלחת אותו לפני שזרקת על המנגל. כדי שבשר כזה לא יצא יבש אפילו אם זה אנטרקוט אתה צריך בשר מאיכות ממש טובה וזה עולה מאד יקר. |
|
||||
|
||||
אני לא מכשיר בשר לפני הצלייה. |
|
||||
|
||||
מי מכין אצלכם בשר שהפרות נוטות להתייבש? לייבש עוף זה באמת קל וצריך להזהר, אבל לייבש סטייק? צריך יכולות רבות כדי להצליח להרוס סטייק טוב. |
|
||||
|
||||
תלוי איזה בשר בקר. פילה מתייבש במהירות עצומה על האש. אנטריקוט וסינטה פחות, אבל צריך ליישן אותם מספיק זמן כדי שיהיה אפשר לאכול אותם מדיום ומטה, ובתנאי התברואה של ישראל, אני לא בטוח שזה רעיון טוב. בשר עגל אני לא אוכל. |
|
||||
|
||||
או בכלל, בינינו. סתם בשר משעמם. אנטריקוט וסינטה מיושנים היטב אפשר למצוא אצל מגוון קצבים בארץ, ואני לא מכיר שום נתון על תחלואה מוגברת אצל מי שמקפיד שהבשר שלו יהיה מיושן בארץ. לך על זה... |
|
||||
|
||||
על פי ספרי הבישול שלי, בכל מקרה מומלץ לצלות בשר עגל היטב, ולא ''מדיום''. חשבתי שכך גם לגבי חזיר, אבל כנראה שטעיתי. טוב, לא נותר לי אלא להמשיך לקנא... |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |