|
||||
|
||||
אין לי בעיה עם זה שהצבעת ''חזיר'' - סתם סקרנות. אני מסורתי ואינני מכיר את טעם החזיר, אבל אלו ששאלתי בדרך כלל סיפרו לי שהחזיר טעים כבייקון הרבה יותר מאשר כסטייק, לפיכך הופתעתי מהפופולריות של חזיר-על-האש. אגב, אם צולים אנטריקוט צלייה קצרה הוא איננו מתייבש, כדאי לך לנסות. |
|
||||
|
||||
דווקא בייקון אני לא כל כך אוהב, אבל צלעות חזיר על האש זה מצוין. |
|
||||
|
||||
אתה מתכוון ל-pork chops או ל-baby back ribs ? |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
אם אתה אוכל בשר כשר אז הוצאת ממנו את הדם והמלחת אותו לפני שזרקת על המנגל. כדי שבשר כזה לא יצא יבש אפילו אם זה אנטרקוט אתה צריך בשר מאיכות ממש טובה וזה עולה מאד יקר. |
|
||||
|
||||
אני לא מכשיר בשר לפני הצלייה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |