|
||||
|
||||
מי מכין אצלכם בשר שהפרות נוטות להתייבש? לייבש עוף זה באמת קל וצריך להזהר, אבל לייבש סטייק? צריך יכולות רבות כדי להצליח להרוס סטייק טוב. |
|
||||
|
||||
תלוי איזה בשר בקר. פילה מתייבש במהירות עצומה על האש. אנטריקוט וסינטה פחות, אבל צריך ליישן אותם מספיק זמן כדי שיהיה אפשר לאכול אותם מדיום ומטה, ובתנאי התברואה של ישראל, אני לא בטוח שזה רעיון טוב. בשר עגל אני לא אוכל. |
|
||||
|
||||
או בכלל, בינינו. סתם בשר משעמם. אנטריקוט וסינטה מיושנים היטב אפשר למצוא אצל מגוון קצבים בארץ, ואני לא מכיר שום נתון על תחלואה מוגברת אצל מי שמקפיד שהבשר שלו יהיה מיושן בארץ. לך על זה... |
|
||||
|
||||
על פי ספרי הבישול שלי, בכל מקרה מומלץ לצלות בשר עגל היטב, ולא ''מדיום''. חשבתי שכך גם לגבי חזיר, אבל כנראה שטעיתי. טוב, לא נותר לי אלא להמשיך לקנא... |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |