קושיית קישואים 480977
במסגרת הדיאטה, קישואים הם רכיב מומלץ. בישלתי אותם בסגנון המוכר, עם עגבניות ותבלון מזרחי, עם חצילים והטעם די בינוני.
האם יש למישהו רעיון למתכון טעים איתם?
קושיית קישואים 480978
מומלחים, ומטוגנים בחמאה, עד שהם צרובים. משמין, מלא רדיקלים חופשיים ונתרן, טעים לאללה.
קושיית קישואים 481052
המשפט הראשון שלך גורם לי להתגרד... (בגלל התחביר שלו).

סתם לקלות בתנור, בפרוסות משוחות בשמן זית, עם קצת עשבי תיבול ומלח ושיני שום שלמות. לטפטף קצת לימון לפני האכילה. או: למעוך את הקישואים האפויים ולהשתמש בהם כממרח ללחם.
קושיית קישואים 481132
(נדמה לי שפרט להיותו נגוע ברשמיות, התחביר בסדר, אבל יתכן ואני טועה, בכל מקרה אני מבינה את תחושת הגירוד...)

תודה על הרעיון. לקלות בחום בינוני?
קושיית קישואים 481138
גם כאן תחילת המשפט הראשון בעייתית באותה צורה :-)

חום בינוני-גבוה (200 צלסיוס). בין קלייה לאפייה. עד שמזהיב-משחים טיפה מלמעלה.
קושיית קישואים 481142
לא מזמן הייתי בקומזיץ, דגים על הגחלים לקרניבורים וירקות
לצמחוניים. כמו שאמרת מלח, פלפל שחור לימון וזית זייתון.
ההנאה מובטחת.
קושיית קישואים 481180
נו, כנראה כרוני... אנסה, תודה.
קושיית קישואים 481185
בשמחה.

הבעיה, אגב, אינה רשמיות אלא אנגריות :-)
קושיית קישואים 481281
הסקרנות והבורות התעוררו, אנגריות?
קושיית קישואים 481286
עברית מאונגלזת.
קושיית קישואים 481308
:-)

____
שכחתי את אחת האופציות החביבות עלי: פשטידה.
קושיית קישואים 481311
לא פשטידת קישואים, כי אם קיש-שואים.
קושיית קישואים 481356
הקיש הוא עם הקישואים.
קושיית קישואים 481358
קיש-קשתא.
קושיית קישואים 660850
מתכון של ג'יימי אוליבר:

לפרוס לעיגולים דקים במעבד מזון קישואים.

במחבת גדולה לטגן בשמן זית 2 שיני שום קצוצים / פרוסים דק.

לקצוץ קטן (ניתן במעבד מזון) חצי צ'ילי אדום וחצי חבילת נענע. להוסיף את הקישואים, הצ'ילי והמנטה / נענע למחבת, מלח ופלפל ולטגן תוך ערבוב (בשתי כפות עץ הערבוב נוח יותר).

קישואים בנענע-צ'ילי.
מלח בחוץ, ילדה 481276
מה שכולם אמרו, אבל אפשר גם בלי מלח. יותר בריא, לפי החוכמה המקובלת, ולא פחות טעים - אולי רק אחר. המתיקות והטעם הטבעיים של הקישוא מתבטאים יותר.

(נכון, בין השאר, גם לטחינה, רוטב עגבניות לפסטה‏1, רוטב פטריות לפסטה, סלט ירקות. לא עובד, בין השאר, בפירה תפ"א, לחם, חומוס.)

1 אם כבר מלח, אז רק בתוך פרמזן או זיתים.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים