|
||||
|
||||
(נדמה לי שפרט להיותו נגוע ברשמיות, התחביר בסדר, אבל יתכן ואני טועה, בכל מקרה אני מבינה את תחושת הגירוד...) תודה על הרעיון. לקלות בחום בינוני? |
|
||||
|
||||
גם כאן תחילת המשפט הראשון בעייתית באותה צורה :-) חום בינוני-גבוה (200 צלסיוס). בין קלייה לאפייה. עד שמזהיב-משחים טיפה מלמעלה. |
|
||||
|
||||
לא מזמן הייתי בקומזיץ, דגים על הגחלים לקרניבורים וירקות לצמחוניים. כמו שאמרת מלח, פלפל שחור לימון וזית זייתון. ההנאה מובטחת. |
|
||||
|
||||
נו, כנראה כרוני... אנסה, תודה. |
|
||||
|
||||
בשמחה. הבעיה, אגב, אינה רשמיות אלא אנגריות :-) |
|
||||
|
||||
הסקרנות והבורות התעוררו, אנגריות? |
|
||||
|
||||
עברית מאונגלזת. |
|
||||
|
||||
:-) ____ שכחתי את אחת האופציות החביבות עלי: פשטידה. |
|
||||
|
||||
לא פשטידת קישואים, כי אם קיש-שואים. |
|
||||
|
||||
הקיש הוא עם הקישואים. |
|
||||
|
||||
קיש-קשתא. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |