|
||||
|
||||
מה שכולם אמרו, אבל אפשר גם בלי מלח. יותר בריא, לפי החוכמה המקובלת, ולא פחות טעים - אולי רק אחר. המתיקות והטעם הטבעיים של הקישוא מתבטאים יותר. (נכון, בין השאר, גם לטחינה, רוטב עגבניות לפסטה1, רוטב פטריות לפסטה, סלט ירקות. לא עובד, בין השאר, בפירה תפ"א, לחם, חומוס.) 1 אם כבר מלח, אז רק בתוך פרמזן או זיתים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |