|
||||
|
||||
מתכון של ג'יימי אוליבר: לפרוס לעיגולים דקים במעבד מזון קישואים. במחבת גדולה לטגן בשמן זית 2 שיני שום קצוצים / פרוסים דק. לקצוץ קטן (ניתן במעבד מזון) חצי צ'ילי אדום וחצי חבילת נענע. להוסיף את הקישואים, הצ'ילי והמנטה / נענע למחבת, מלח ופלפל ולטגן תוך ערבוב (בשתי כפות עץ הערבוב נוח יותר). קישואים בנענע-צ'ילי. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |