|
||||
|
||||
גם אני הייתי אחד היחידים בפלוגה שנהנה מן האוכל. אף פעם לא הבנתי איך זה שאישה מחוננת מבית תימני לא מצליחה אפילו לחמם שניצל סויה במיקרו באופן סביר. אין מה לדבר על הכנת או אף חימום ג'חנון שעשתה אחותה המוכשרת. ולא שהיא לא ניסתה להכין כל מיני דברים פשוטים ומתוחכמים, בהרבה התלהבות וחדוות עשיה ותמיד תוך ידיעה ברורה שהיא הצליחה גם הפעם. אחד השיאים היה שכמה מחבריו הערבים של אבי אמרו לו פעם כמה שהם רוצים לבוא אליו לבקר אבל זאת בתנאי שאימי לא תעשה קפה. נדמה לי שהוא ניצל זאת כדי להפטר לפחות מחלק מאורחיו. לצערו לא על כל האורחים זה פעל. ההשערה שלי היתה שזה בגלל התארים שלה. ככל שהם התרבו, כך פחתה איכות האוכל. עובדה, אחותה הגדולה, שסיימה בהצלחה כיתה ג' והפכה אז לאשת קריירה בתחום הנקיון, מבשלת עד היום בחסד עליון. --------מ.ש.ל.--------- |
|
||||
|
||||
שאתה ער ועוסק בחשיפה אישית,אולי תגלה מאיפה החצי השני? ניחוש: לפי ההומור של אביך-פולין.(ייקה בעדיפות שניה). הסבר:שתי פולניות בטיול באפריקה רואות ילדים סודניים.ילדים,אם לא תאכלו לא תקבלו קינוח. |
|
||||
|
||||
אבי (כמו גם אימי) יליד הארץ. מוצא משפחתו מעורב אירופי והוא אכן בעיקרו פולני ואולי גם קצת אוסטרי/רומני/רוסי ועוד משהו שאני לא זוכר. יש הבדלים בהומור גלויות מזרח ומרכז אירופה השונות? לילה טוב |
|
||||
|
||||
נו, לפחות לאמא שלך היו תארים להאשים, אצל אמא שלי זה הכל באשמתי. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |