|
||||
|
||||
חבל שאמא שלי כבר לא איתנו. היא סיפרה שבילדותה הם היו אוכלים חוביזה שקטפו בשטח, אבל לא התעניינתי במתכון. |
|
||||
|
||||
אני עשיתי את זה גם בחיי הבוגרים, ועם עוד שלל עשבי בר אחרים, וגם קראתי מתכונים וגם אכלתי פה ושם במסעדות. בסופו של דבר אי אפשר להכניס לחובזה ערכים תזונתיים שאין בה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |