|
||||
|
||||
מה אנכרוניסטי בשחרור קיטור? לא יוצא לך לעשות את זה מדי פעם בזמן הבישולים? |
|
||||
|
||||
לא כל כך, אני לא מבשל בסיר לחץ1. (ולפחות במגירת האסוציאציות שלי, המונח מתקשר לפעולה ספציפית שעושה קטר רכבת). 1 טוב, חוץ מאשר כשאני מכין אוכל לילדות בבוקר ;-) |
|
||||
|
||||
מרתיחים מים בסיר. הם מתחילים לגלוש. מה עושים? משחררים קיטור. (וגם מורידים את הסיר מהאש, ועוד כמה פעולות). |
|
||||
|
||||
(בסיר עם מכסה) |
|
||||
|
||||
מקטינים את האש. (מנמיכים את הלהבות, אם כבר אנחנו כאן). |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |