![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
העיקר שאנחנו מקפידים להוציא קיטור על הדרך. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מה אנכרוניסטי בשחרור קיטור? לא יוצא לך לעשות את זה מדי פעם בזמן הבישולים? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
לא כל כך, אני לא מבשל בסיר לחץ1. (ולפחות במגירת האסוציאציות שלי, המונח מתקשר לפעולה ספציפית שעושה קטר רכבת). 1 טוב, חוץ מאשר כשאני מכין אוכל לילדות בבוקר ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מרתיחים מים בסיר. הם מתחילים לגלוש. מה עושים? משחררים קיטור. (וגם מורידים את הסיר מהאש, ועוד כמה פעולות). | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
(בסיר עם מכסה) | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מקטינים את האש. (מנמיכים את הלהבות, אם כבר אנחנו כאן). |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
פעח"ב: כבר היינו כאן. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |