|
||||
|
||||
הפנית את תשומת לבי לתמונות, ואני רואה שם טחינה מסומנת באדום, למרות שבגוף הכתבה כתוב במפורש שטחינה לא תסומן. |
|
||||
|
||||
(לפני בדיקה) איך יש בטחינה גולמית הרבה שומן רווי? |
|
||||
|
||||
יש צמחים שמייצרים שומן רווי (אבל לא כולסטרול) ומסתבר שסומסום הוא אחד מהם (מפורסמים אחרים: שמן דקל ושמן קוקוס). מצחיק שמזון בריאות1 כמו טחינה נופל תחת הקטגוריה של "יותר מדי שומן רווי". הקריטריון השומני, אם בככל יש טעם להתייסח אליו, היה צריך לבטא איכשהו את היחס בין החומצות הרוויות לבין הלא-רוויות. בין השאר זה היה מוציא את הטחינה מרשימת הרעלים בלי שהיה צורך לתת לה אישור מיוחד. ____________ 1- אם לא מאמינים להייפ סביב אומגה6. |
|
||||
|
||||
איפה אתה רואה שכתוב בכתבה שטחינה לא תסומן? אני רואה שכתוב רק שהיא זכאית לסימון הירוק, שזה סימון לשבח. |
|
||||
|
||||
אם כך אולי באמת לוקחים בחשבון את היחס בין השומן הרווי ללא-רווי, ורק חסכו מהציבור את הפרטים. |
|
||||
|
||||
בערך בשלשת רבעי הדרך, תחת הכותרת על רקע כחול ''מוצרים שבאופן מפתיע לא יסומנו'' |
|
||||
|
||||
ואללה, ואני חיפשתי עם find, שכמובן לא מוצא טקסט בתמונות. |
|
||||
|
||||
גרוטאה ה'find' הזה. מזמן היה צריך להחליף אותו. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |