|
||||
|
||||
יש צמחים שמייצרים שומן רווי (אבל לא כולסטרול) ומסתבר שסומסום הוא אחד מהם (מפורסמים אחרים: שמן דקל ושמן קוקוס). מצחיק שמזון בריאות1 כמו טחינה נופל תחת הקטגוריה של "יותר מדי שומן רווי". הקריטריון השומני, אם בככל יש טעם להתייסח אליו, היה צריך לבטא איכשהו את היחס בין החומצות הרוויות לבין הלא-רוויות. בין השאר זה היה מוציא את הטחינה מרשימת הרעלים בלי שהיה צורך לתת לה אישור מיוחד. ____________ 1- אם לא מאמינים להייפ סביב אומגה6. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |