|
||||
|
||||
הביקורת הבסיסית: לא ברור מהו בדיוק תירס מהונדס. יש סוגים שונים של שינויים שאפשר לבצע בהנדסה גנטית ויש להם השפעות שונות. (אני מביא את הביקורת הזו מכיוון שהיא מובאת כלפי הביקורת שיש למתנגדי דמון ההנדסה הגנטית שכורכים את כל סוגי השינויים ביחד ומפחידים מפני השינויים של כולם) |
|
||||
|
||||
לא הבנתי את שילוב המשפט הראשון והשני. האם תירס מהונדס הוא לא כל תירס שהתקבל באמצעות הנדסה גנטית? אני מניח שכוונתך לומר שאולי מוטב היה למתנגדים לדרג את השינויים הגנטיים עפ"י האופן בו הם נעשים. |
|
||||
|
||||
יש שינויים שונים עם השפעות שונות. נראה שעיקר ההשפעות מתמקדות בעמידות לקוטלי עשבים, שמאפשרות צורות שימוש שונות בקוטלי עשבים שונים. וכמובן: לא ראיתי תוצאות של מחקרים. אבל יכול להיות שחלק לא לגמרי מבוטל מהתירס הלא מהונדס מגודל כאורגני (בגלל שהאורגניים מתנגדים כיום להנדסה גנטית, למרות שאין סתירה עקרונית בין השניים). תירס אורגני מגודל עם פחות ריסוסים ולכן מועמד לקבל יותר מיקוטוקסינים. האם המחקרים טורחים להשוות גם תירס שנוקה כהלכה? |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |