|
||||
|
||||
יש שינויים שונים עם השפעות שונות. נראה שעיקר ההשפעות מתמקדות בעמידות לקוטלי עשבים, שמאפשרות צורות שימוש שונות בקוטלי עשבים שונים. וכמובן: לא ראיתי תוצאות של מחקרים. אבל יכול להיות שחלק לא לגמרי מבוטל מהתירס הלא מהונדס מגודל כאורגני (בגלל שהאורגניים מתנגדים כיום להנדסה גנטית, למרות שאין סתירה עקרונית בין השניים). תירס אורגני מגודל עם פחות ריסוסים ולכן מועמד לקבל יותר מיקוטוקסינים. האם המחקרים טורחים להשוות גם תירס שנוקה כהלכה? |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |