|
||||
|
||||
לחם ברמן, אנג'ל, דגנית, דוידוביץ' לחם אחיד: ערך רצוי - 400 מ"ג ל- 100 גר' בהדרגה עד 2017 מוצרי חלב שטראוס, תנובה, טרה, כפיר, גד גבינה רכה (בכל אחוזי השומן): לפחות 2.5% עד אפריל 2014. גבינת קוטג' (בכל אחוזי השומן): לפחות 2.5% עד אפריל 2014. סלטים צבר-אסם, אחלה-שטראוס, שמיר ומעדני מיקי. חומוס חלק: לפחות 2.5% עד אפריל 2014. טחינה: לפחות 2.5% עד אפריל 2014. חצילים במיונז: לפחות 2.5% עד אפריל 2014. תבשילים ומרקים אסם, יונילבר (קנור), מותגים פרטיים של מגה ושופרסל מרק נמס ומרק בישול: ערך רצוי - 340 מ"ג נתרן ל 100 מ"ל מרק מוכן עד ינואר 2015. תבשיל אישי ותבשיל משפחתי: נקבע עם חברת אסם. מרק תיבול עוף: לא טבעי - 12850 מ"ג נתרן ב- 100 גרם אבקה עד ינואר 2015. רכיבים טבעיים - 10200 מ"ג נתרן ב- 100 גרם אבקה עד ינואר 2015. מרק תיבול בטעם עוף: לא טבעי - 12,700 מ"ג נתרן ב- 100 גרם אבקה עד ינואר 2015. רכיבים טבעיים -10,600 מ"ג נתרן ב- 100 גרם אבקה עד ינואר 2015. חטיפים אסם, שטראוס, יונילבר, מאיר בייגל, מותגים פרטיים (מגה, שופרסל) חטיף בוטנים: לפחות 5% ,ערך רצוי 390 מ"ג נתרן ל- 100 גרם מוצר עד דצמבר 2015. תפוצ'יפס: לפחות 5% ,ערך רצוי 520 מ"ג נתרן ל- 100 גרם מוצר עד דצמבר 2015. חטיף חיטה מטוגן: לפחות 5% עד דצמבר 2014. בייגלה: לפחות 5% הפחתה עד דצמבר 2015. שקדי מרק: לפחות 5% הפחתה עד דצמבר 2014. קרקר (תואם קרם קרקר): לפחות 5% עד דצמבר 2015. מאפה מלוח מעדנות, שלושת האופים, זוגלובק, בונז'ור, מאפה הבלקן, גידרון פיצה ללא תוספות: לפחות 6%, ערך רצוי 450 מ"ג נתרן/ 100 גרם פיצה עד דצמבר 2016. פיצת זיתים: לפחות 6%, ערך רצוי 550 מ"ג נתרן/ 100 גרם פיצה עד דצמבר 2016. בורקס גבינה ותפוחי אדמה: לפחות 6%, ערך רצוי 400 מ"ג נתרן/ 100 גרם בורקס לפני אפייה. 480 מ"ג נתרן / 100 גרם בורקס אחרי אפייה עד דצמבר 2016. יעדי הפחתה לג'חנון, מלאווח ובצק עלים: עדיין לא נקבעו. מאפה מתוק אסם, לחמי-ויסוצקי, שטראוס, בונז'ור, מאפה הבלקן, אחווה עוגות בחושות: לפחות 6%, ערך רצוי בשנת 2020 230 מ"ג / 100 גרם עד דצמבר 2016. עוגות שמרים: לפחות 6%, ערך רצוי בשנת 2020 120 מ"ג / 100 גרם עד דצמבר 2016. בראוניס: לפחות 6%, ערך רצוי בשנת 2020 130 מ"ג / 100 גרם עד דצמבר 2016. עוגיות פתי בר: לפחות 6%, ערך רצוי בשנת 2020 200 מ"ג / 100 גרם עד דצמבר 2016. עוגיות סנדוויץ': לפחות 6% , ערך רצוי בשנת 2020 130 מ"ג / 100 גרם עד דצמבר 2016. עוגיות חמאה: לפחות 6% , ערך רצוי בשנת 2020 150 מ"ג / 100 גרם עד דצמבר 2016. רטבים: קטשופ ומיונז אסם, יונילבר, מיטב, אוליביה, מותגים פרטיים (שופרסל, מגה) קטשופ: לפחות 5%, עד דצמבר 2014. קטשופ חריף: לפחות 5% הפחתה עד דצמבר 2014. רוטב לפסטה: נקבע עם חברת אסם. מיונז: לפחות 5% עד דצמבר 2014 (שאיפה להגיע לערך של 460 מ"ג נתרן ל-100 גרם מיונז). מיונז לייט: לפחות 5% הפחתה עד דצמבר 2014. רוטב סויה קלאסי: לפחות 10% עד דצמבר 2015 (שאיפה להגיע לערך של 5,600 מ"ג נתרן ל- 100 מ"ל מוצר). רוטב סויה סיני: לפחות 10% עד דצמבר 2015. רוטב טריאקי: לפחות 10% עד דצמבר 2015 (שאיפה להגיע לערך של 1,700 מ"ג נתרן ל- 100 מ"ל מוצר). רוטב צ'ילי מתוק: לפחות 5% עד דצמבר 2015. רוטב אלף האיים: לפחות 5% עד דצמבר 2015. בשר מעובד מאמא עוף, יחיעם, טיבון ויל, טירת צבי, זוגלובק, טבעול, עוף טוב שניצל תירס: לפחות 2% הפחתה עד סוף 2014. ערך רצוי 300 מ"ג נתרן ל- 100 גרם מוצר. נקניקיות סויה: לפחות 5% הפחתה עד סוף 2014. שניצל מעובד: עדיין לא נקבעו. קציצות עוף והודו: עדיין לא נקבעו. נקניקיות עוף: לפחות 10% עד דצמבר 2015. ערך רצוי 700 מ"ג ל- 100 גרם מוצר. פסטראמות: לפחות 10% עד דצמבר 2015. ערך רצוי 700 מ"ג ל 100 גרם מוצר שימורים בית השיטה, ויליגר ,יכין, סטארקיסט, קבוצת יבנה, מותגים פרטיים(שופרסל, מגה) התקיימו שתי פגישות בקטגוריה ונבחרו תתי קטגוריות ומוצרים בהם תתבצע ההפחתה: חמוצים : מלפפון בחומץ, מלפפון במלח, זיתים ירוקים. ירקות: אפונה ותירס עגבניות מרוסקות , עגבניות קוביות, טונה במים, טונה בשמן. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |