בתשובה לקוזמו, 08/06/16 20:30
פירוט מלא מוצרי המזון 678359
לחם
ברמן, אנג'ל, דגנית, דוידוביץ'

לחם אחיד: ערך רצוי - 400 מ"ג ל- 100 גר' בהדרגה עד 2017

מוצרי חלב
שטראוס, תנובה, טרה, כפיר, גד

גבינה רכה (בכל אחוזי השומן): לפחות 2.5% עד אפריל 2014.
גבינת קוטג' (בכל אחוזי השומן): לפחות 2.5% עד אפריל 2014.

סלטים
צבר-אסם, אחלה-שטראוס, שמיר ומעדני מיקי.

חומוס חלק: לפחות 2.5% עד אפריל 2014.
טחינה: לפחות 2.5% עד אפריל 2014.
חצילים במיונז: לפחות 2.5% עד אפריל 2014.

תבשילים ומרקים
אסם, יונילבר (קנור), מותגים פרטיים של מגה ושופרסל

מרק נמס ומרק בישול: ערך רצוי - 340 מ"ג נתרן ל 100 מ"ל מרק מוכן עד ינואר 2015.
תבשיל אישי ותבשיל משפחתי: נקבע עם חברת אסם.

מרק תיבול עוף:
לא טבעי - 12850 מ"ג נתרן ב- 100 גרם אבקה עד ינואר 2015.
רכיבים טבעיים - 10200 מ"ג נתרן ב- 100 גרם אבקה עד ינואר 2015.

מרק תיבול בטעם עוף:
לא טבעי - 12,700 מ"ג נתרן ב- 100 גרם אבקה עד ינואר 2015.
רכיבים טבעיים -10,600 מ"ג נתרן ב- 100 גרם אבקה עד ינואר 2015.

חטיפים
אסם, שטראוס, יונילבר, מאיר בייגל, מותגים פרטיים (מגה, שופרסל)

חטיף בוטנים: לפחות 5% ,ערך רצוי 390 מ"ג נתרן ל- 100 גרם מוצר עד דצמבר 2015.
תפוצ'יפס: לפחות 5% ,ערך רצוי 520 מ"ג נתרן ל- 100 גרם מוצר עד דצמבר 2015.
חטיף חיטה מטוגן: לפחות 5% עד דצמבר 2014.
בייגלה: לפחות 5% הפחתה עד דצמבר 2015.
שקדי מרק: לפחות 5% הפחתה עד דצמבר 2014.
קרקר (תואם קרם קרקר): לפחות 5% עד דצמבר 2015.

מאפה מלוח
מעדנות, שלושת האופים, זוגלובק, בונז'ור, מאפה הבלקן, גידרון
פיצה ללא תוספות: לפחות 6%, ערך רצוי 450 מ"ג נתרן/ 100 גרם פיצה עד דצמבר 2016.
פיצת זיתים: לפחות 6%, ערך רצוי 550 מ"ג נתרן/ 100 גרם פיצה עד דצמבר 2016.
בורקס גבינה ותפוחי אדמה: לפחות 6%, ערך רצוי 400 מ"ג נתרן/ 100 גרם בורקס לפני אפייה. 480 מ"ג נתרן / 100 גרם בורקס אחרי אפייה עד דצמבר 2016.
יעדי הפחתה לג'חנון, מלאווח ובצק עלים: עדיין לא נקבעו.

מאפה מתוק
אסם, לחמי-ויסוצקי, שטראוס, בונז'ור, מאפה הבלקן, אחווה

עוגות בחושות: לפחות 6%, ערך רצוי בשנת 2020 230 מ"ג / 100 גרם עד דצמבר 2016.
עוגות שמרים: לפחות 6%, ערך רצוי בשנת 2020 120 מ"ג / 100 גרם עד דצמבר 2016.
בראוניס: לפחות 6%, ערך רצוי בשנת 2020 130 מ"ג / 100 גרם עד דצמבר 2016.
עוגיות פתי בר: לפחות 6%, ערך רצוי בשנת 2020 200 מ"ג / 100 גרם עד דצמבר 2016.
עוגיות סנדוויץ': לפחות 6% , ערך רצוי בשנת 2020 130 מ"ג / 100 גרם עד דצמבר 2016.
עוגיות חמאה: לפחות 6% , ערך רצוי בשנת 2020 150 מ"ג / 100 גרם עד דצמבר 2016.

רטבים:
קטשופ ומיונז אסם, יונילבר, מיטב, אוליביה, מותגים פרטיים (שופרסל, מגה)

קטשופ: לפחות 5%, עד דצמבר 2014.
קטשופ חריף: לפחות 5% הפחתה עד דצמבר 2014.
רוטב לפסטה: נקבע עם חברת אסם.
מיונז: לפחות 5% עד דצמבר 2014 (שאיפה להגיע לערך של 460 מ"ג נתרן ל-‏100 גרם מיונז).
מיונז לייט: לפחות 5% הפחתה עד דצמבר 2014.
רוטב סויה קלאסי: לפחות 10% עד דצמבר 2015 (שאיפה להגיע לערך של 5,600 מ"ג נתרן ל- 100 מ"ל מוצר).
רוטב סויה סיני: לפחות 10% עד דצמבר 2015.
רוטב טריאקי: לפחות 10% עד דצמבר 2015 (שאיפה להגיע לערך של 1,700 מ"ג נתרן ל- 100 מ"ל מוצר).
רוטב צ'ילי מתוק: לפחות 5% עד דצמבר 2015.
רוטב אלף האיים: לפחות 5% עד דצמבר 2015.

בשר מעובד
מאמא עוף, יחיעם, טיבון ויל, טירת צבי, זוגלובק, טבעול, עוף טוב

שניצל תירס: לפחות 2% הפחתה עד סוף 2014. ערך רצוי 300 מ"ג נתרן ל- 100 גרם מוצר.
נקניקיות סויה: לפחות 5% הפחתה עד סוף 2014.
שניצל מעובד: עדיין לא נקבעו.
קציצות עוף והודו: עדיין לא נקבעו.
נקניקיות עוף: לפחות 10% עד דצמבר 2015. ערך רצוי 700 מ"ג ל- 100 גרם מוצר.
פסטראמות: לפחות 10% עד דצמבר 2015. ערך רצוי 700 מ"ג ל 100 גרם מוצר

שימורים
בית השיטה, ויליגר ,יכין, סטארקיסט, קבוצת יבנה, מותגים פרטיים(שופרסל, מגה) התקיימו שתי פגישות בקטגוריה ונבחרו תתי קטגוריות ומוצרים בהם תתבצע ההפחתה:

חמוצים : מלפפון בחומץ, מלפפון במלח, זיתים ירוקים.
ירקות: אפונה ותירס
עגבניות מרוסקות , עגבניות קוביות,
טונה במים, טונה בשמן.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים