|
||||
|
||||
מעניין כמה קולה מתוקה ביחס לדבש. |
|
||||
|
||||
אם אני זוכר נכון, קולה מכילה כ-10% סוכר לעומת כ-80% בדבש (ביחס למשקל). פעם היה אפשר להגיד שלא מדובר באותו סוג של סוכר, אבל נדמה לי שכיום במקומות רבים קולה מכילה פרוקטוז כממתיק עיקרי. |
|
||||
|
||||
זאת השוואה קצת לא הוגנת, מצד אחד משקה ממותק שרובו מים ומצד שני מרקם מוצק (נוזל צמיגי במקרה הטוב) שרובו סוכר. אולי בתור השוואה הוגנת יותר - בקולה יש כמות סוכר1 דומה מאד לזאת שבמיץ תפוזים סחוט טרי. 1 ל-100 מל' של נוזל, או כל יחידת נפח אחרת. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |