![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
מעניין כמה קולה מתוקה ביחס לדבש. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אם אני זוכר נכון, קולה מכילה כ-10% סוכר לעומת כ-80% בדבש (ביחס למשקל). פעם היה אפשר להגיד שלא מדובר באותו סוג של סוכר, אבל נדמה לי שכיום במקומות רבים קולה מכילה פרוקטוז כממתיק עיקרי. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
זאת השוואה קצת לא הוגנת, מצד אחד משקה ממותק שרובו מים ומצד שני מרקם מוצק (נוזל צמיגי במקרה הטוב) שרובו סוכר. אולי בתור השוואה הוגנת יותר - בקולה יש כמות סוכר1 דומה מאד לזאת שבמיץ תפוזים סחוט טרי. 1 ל-100 מל' של נוזל, או כל יחידת נפח אחרת. |
![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |