אתה צודק חלקית. הנושא דורש תגובה ארוכה ומושקעת ואין לי יותר מדי חשק להכנס אליו כאן, לכן אסתפק בציטוט האמירה הזאת:
“Almost every single nutrient imaginable has peer reviewed publications associating it with almost any outcome” 1
John P.A. Ioannidis, a professor of medicine and statistics at Stanford
אגב, מי ששעוקב אחרי התחום יודע שיש סיכוי סביר שגם השומן הרווי שבינתיים עודנו ברשימת המוקצים יקבל ריהביליטציה בעתיד הלא רחוק (אם כי נראה שבכ"ז מוטב להעדיף שומנים לא רוויים). ________________ 1 שמזכירה למדי חוכמה שאני המצאתי (עכש"ז) בשעתי, שאמרה: לכל רעיון, הזוי ככל שיהיה, בענייני תזונה, יש מומחה בעל שם עולמי שמסכים עימו.
|