|
למרות שיש עוד סיבות, מה שכתבת כסיבה מספר 1 מסביר הרבה, וזה מסביר בדיוק למה טבעונים באמת מתעסקים עם אוכל כל היום, לא למה "זה נראה כך" אלא למה זה בדיוק כך. אולי יש לזה כמה יוצאים מן הכלל ואולי את ביניהם, אני לא יודע עלייך כלום. אבל מדובר על הטבעוני הממוצע שיוצא לפגוש בכל מיני נסיבות. מה שקצת עצוב זה שהם מדברים על הנסיון הקבוע להמציא כל מיני מאכלים שאולי הטעם שלהם ייצא נסבל, ובתוך זה חלק מהם בעצם מדברים על הגעגועים שלהם למה שהם אכלו בגלגול הקודם שלהם, לפני הטבעונות.
ואני הולך לזרוק כאן, למזלי בעילום שם, פצצת אטום מזעזעת שלא במהרה יירגעו ממנה ישראלים כשרים והגונים: לא כולם אוהבים פיתה עם חומוס, ואם להיות יותר ספציפי: לא כולם אוהבים חומוס, אני, למשל, לא אוהב (ישראלי מלידה ומבטן, עושה מילואים קרביים והכל), ולא יעזרו כל המתכונים שמישהי אולי תנדב לי כאן - לא אוהב, נקודה.
|
|