|
||||
|
||||
נבטוטים אפשר לאכול טריים. ודווקא אוכל טבעוני הוא זול יותר: אורז (גם מלא) ועדשים (שזמן בישולם קצר) זולים בהרבה מבשר, וב-5 דקות ב-5 שקלים אפשר לטגן גם חביתה מקמח חומוס. בתקציב שמתפנה מקניית בשר, גבינה וביצים אפשר לקנות נבטוטים הרבה. ברקת כתבה כאן פעם <קישור תגובה 574386 דברי טעם בנושא הזמינות>, ואני משערת שדווקא ככל שהתופעה תתפשט, מצרכים יהיו זולים יותר. ________________ מה שכן, טבעונות זו אכן פריווילגיה של עידן השפע המערבי. |
|
||||
|
||||
נו באמת, אורז מלא לוקח פי שלוש יותר זמן מאורז רגיל (40 דקות מול 10-15) וגם עדשים לוקחים חצי שעה. אני בטוח שבשדרות אי אפשר בכלל להשיג קמח חומוס1. וביצים זה לא יקר, יחסית לערכם התזונתי, באשר לגבינות אני מסכים (וגם נמנע). 1ובטח לא להסתכן בלהיות הליצן של השכונה ולשאול אם יש כזה במכולת המקומית. _________________ והרי אנחנו מסכימים. |
|
||||
|
||||
נכון, אבל הוא לא עולה יותר. ועדשים לוקחות 20 דקות, לערך. 1 גם בעדן טבע אני מרגישה מבוכה עצומה כשאני שואלת את העובדים איפה הקמח חומוס. זו אחת הסיבות למה אני לא קונה שם יותר. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |