|
||||
|
||||
הקישור הנכון: קראתי רק את התקציר. נראה לי שיש בעיה עם ההשערה שלהם: החומרים האמורים לא נמצאים רק בשוקולד. הם נמצאים גם בשוקו ובתה. סביר להניח שמי ששותה הרבה קפה שותה מעט שוקו ומעט תה. ידוע שמדענים שותים הרבה קפה. לכן השאלה המעניינת יותר צריכה להיות ההשפעה השלילית של הקפה על ריכוז פרסי הנובל. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |