|
||||
|
||||
לא מגדלים טחינה באתיופיה או בקניה? לפחות חלב זה ייצור מקומי. |
|
||||
|
||||
את השומשום אכן מגדלים בחו"ל, אאל"ט. אבל הטחינה היא ייצור מקומי. שלנו או של השכנים בשטחים. _____________ אגב, חלק ניכר מהמוצרים בתעשיית המזון מסתמכים על רכיבים מיובאים, גם אם הייצור נעשה כאן. ומכאן התירוץ "הסיבה להעלאת המחירים היא עליית מחירי חומרי הגלם בעולם". |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |