בתשובה לרן, 22/06/11 13:19
השלב הבא 573918
אין ספק שתקופת צינון של שנתיים-שלוש תשנה לגמרי את פני הגבינות הישראליות ותעניק להן טעם ואף ארומה יוצאי דופן.
השלב הבא 573919
חבר שלי אומר: "מוצרי חלב לא מתקלקלים, הם רק משנים שם".
השלב הבא 574062
כדי לקבל מוצר חלב סביר מיצרן מקומי יש לעקוב אחרי השלבים הבאים:
1. רכוש את מוצר החלב.
2. הנח במקרר, במקום נידח לחודש לפחות, עדיף חודשיים.
3. בחן, האם התפתחו הטעמים?
4. אם כן, זכית.
5. אם לא, עוד חודש לפחות, צריך הרבה זמן להתגבר על הכימיקלים במוצר, לא נורא, יש זמן.

באופן אישי אני פועל כך עם יוגורט תנובה (זה עם הפרחים), גבינות בולגריות, רוקפור למיניו, וכמובן קממבר.

תהנו.
השלב הבא 574154
תעברו לגליל.
עבודה אין כאן, אבל מבחר של גבינות משובחות מרפתות מקומיות - זה יש.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים