|
||||
|
||||
מסכים. יש לשלול לא רק את הקוטג' אלא את כל הגבינות המיוצרות בארץ. לאחר שנים שתנובה דיללה את החך הישראלי, הצטרפו אליה לאחרונה יתר החברות. צרכן שיכול להבדיל בין 'עמק', 'גלבוע', 'גוש חלב' ו 'אדם' - שיקום. ויתר הגבינות באופן זהה - אין הבדל. אני מציע לכם לעשות ניסוי: לטעום "פטה כבשים 20% שומן" ו "בולגרית 16% שומן" מסדרת פיראוס של תנובה - אף על פי שחלב המקור שונה ואלו שני מוצרים שונים לחלוטין - לא ניתן להבחין בהבדל. תקופת צינון של שנה-שנתיים, הכנסה של גבינות אמיתיות מחו"ל וכולם יתיישרו. |
|
||||
|
||||
אין ספק שתקופת צינון של שנתיים-שלוש תשנה לגמרי את פני הגבינות הישראליות ותעניק להן טעם ואף ארומה יוצאי דופן. |
|
||||
|
||||
חבר שלי אומר: "מוצרי חלב לא מתקלקלים, הם רק משנים שם". |
|
||||
|
||||
כדי לקבל מוצר חלב סביר מיצרן מקומי יש לעקוב אחרי השלבים הבאים: 1. רכוש את מוצר החלב. 2. הנח במקרר, במקום נידח לחודש לפחות, עדיף חודשיים. 3. בחן, האם התפתחו הטעמים? 4. אם כן, זכית. 5. אם לא, עוד חודש לפחות, צריך הרבה זמן להתגבר על הכימיקלים במוצר, לא נורא, יש זמן. באופן אישי אני פועל כך עם יוגורט תנובה (זה עם הפרחים), גבינות בולגריות, רוקפור למיניו, וכמובן קממבר. תהנו. |
|
||||
|
||||
תעברו לגליל. עבודה אין כאן, אבל מבחר של גבינות משובחות מרפתות מקומיות - זה יש. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |