|
||||
|
||||
רגע רגע. צפריר טען שעונת האבוקדו קצרה מטבעה, וממילא חלק ניכר מהאבוקדים מוקפאים. ומופשרים. כמו פירות רבים, אגב. אבל האבוקדו שאנחנו קונים בשוק הוא סבבה, בד''ך (טוב. אני לא סובלת את ההאס ומעדיפה את האטינגר, אבל ניחא). |
|
||||
|
||||
אף אחד לא סובל את ההאס. ההאס הוא בדרך כלל טעות בהזמנה :-) |
|
||||
|
||||
אז למה מגדלים אותו? לא עדיף אפס אבוקדו על האס? |
|
||||
|
||||
טוב, ננסח מחדש: ההאס הוא התגלמות הכמיהה לאטינגר. לכן מגדלים אותו. זה וסיבות היסטוריות :-) |
|
||||
|
||||
פה יש כמעט אך ורק האס. הצרה היא שהם טובים רק ב-40% מהמקרים, בערך, ובמחיר של 1.5$-2$ לאבוקדו זה הימור די יקר. יש טיפים לבחירה נכונה? |
|
||||
|
||||
איפה אתה? |
|
||||
|
||||
ארה''ב. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |