|
||||
|
||||
אני לא משווה, אבל עושה רושם שגם את לא, ולמרות זאת תוצאות ההשוואה ברורות לך. אני לא יודע (בעוונותי, לא ניסיתי) איך מגיב האבוקדו להקפאה (ולהפשרה). אני לא בטוח שהוא שורד את זה בגבורה. אבוקדו זה לא תמר צהוב.1 אבל אני יודע שהפשטת הפרי וחיתוכו לקוביות אלו הן פעולות מקובלות הנעשות על אבוקדו בטרם האכלו. נותרו לנו בילוי על מסוע ואריזה. אני לא יודע האם היית אי פעם בבית אריזה של אבוקדו (או של פירות אחרים), אבל מסוע סרט הוא אביזר די שיגרתי שם.2 נותרה האריזה (שהבנתי שנעשית בוואקום). לא יודע, מעולם לא נתקלתי, אבל על פניו נראה פתרון נכון. אין כאן תוספת של חומרים משמרים, מלאכותיים או טבעיים (הוזכר כאן מיץ לימון) המשפיעים על טעמו של הפרי, אבל יש לנו אמצעי מכני (בערך כמו הקליפה) למניעת חימצון הפרי (הגורם להשחרה). בקיצור - תיאורטית (כאמור, לא ניסיתי) - נראה לא רע. ___ 1 למען האמת גם תמר צהוב לא ממש שורד את זה בגבורה, הוא משנה את מרקמו וטעמו כתוצאה מההקפאה (וההפשרה). רק שהוא עושה את זה בכיוון הרצוי לנו. 2 כן, גם (ובעיקר) עבור האבוקדו שאת קונה בקליפתו. |
|
||||
|
||||
רגע רגע. צפריר טען שעונת האבוקדו קצרה מטבעה, וממילא חלק ניכר מהאבוקדים מוקפאים. ומופשרים. כמו פירות רבים, אגב. אבל האבוקדו שאנחנו קונים בשוק הוא סבבה, בד''ך (טוב. אני לא סובלת את ההאס ומעדיפה את האטינגר, אבל ניחא). |
|
||||
|
||||
אף אחד לא סובל את ההאס. ההאס הוא בדרך כלל טעות בהזמנה :-) |
|
||||
|
||||
אז למה מגדלים אותו? לא עדיף אפס אבוקדו על האס? |
|
||||
|
||||
טוב, ננסח מחדש: ההאס הוא התגלמות הכמיהה לאטינגר. לכן מגדלים אותו. זה וסיבות היסטוריות :-) |
|
||||
|
||||
פה יש כמעט אך ורק האס. הצרה היא שהם טובים רק ב-40% מהמקרים, בערך, ובמחיר של 1.5$-2$ לאבוקדו זה הימור די יקר. יש טיפים לבחירה נכונה? |
|
||||
|
||||
איפה אתה? |
|
||||
|
||||
ארה''ב. |
|
||||
|
||||
גם אני לא משווה, אבל אני רוצה בכל-זאת להזכיר ש,כמו גורמים מסויימים בחמאס, גם אף אבוקדו מעולם לא גינה פיגוע! <טווידלדי, מנסה בכוח לערבב דיונים> |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |