|
||||
|
||||
בד"כ אוכלים שעועית בכמות גדולה הרבה יותר מאשר ביצה אחת. כלומר, שעועית שגודלה כביצה, ביצה טובה הימנה :-) |
|
||||
|
||||
לא הבנתי את ההיגיון, אפשר הרי גם לאכול מספר חלבוני ביצה. בכל מקרה כמה שעועית עם אורז אוכלים בד"כ? |
|
||||
|
||||
אצלנו? 97. ובסופי שבוע חורפיים 148. |
|
||||
|
||||
לא הבנתי, 97 מה? |
|
||||
|
||||
שעועית עם אורז (לא סופרת בנפרד, עזוב אותי). |
|
||||
|
||||
את מתכוונת גרמים? תני לי לשאול דוגרי: זאת בדיחה? כי אני לא מכיר מספיק צמחונים כדי להחליט. |
|
||||
|
||||
כן... תשובה רצינית לתגובתך: בביצים יש כולסטרול ולכן נוטים להגביל את צריכתן היומית (ייתכן שכבר יצא מחקר חדש שמפריך את זה, ועוד אחד לאחריו שמפריך את ההפרכה). |
|
||||
|
||||
מהאגדות הקולינריות הנפוצות ביותר. את הכולסטרול הזורם בעורקינו הגוף שלנו מייצר, לא צורך. |
|
||||
|
||||
ידעתי. היתה לי הרגשה כזו. |
|
||||
|
||||
למיטב ידיעתי (ודודה ויקי מסכימה), זה לא נכון. הכולסטרול בגוף (ובכלל זה בעורקים) מגיע גם מיצור עצמי וגם מהמזון. מה שכן, לא ברור האם הורדה בצריכה הכולסטרול מורידה את רמת הכולסטרול בדם, בגלל שהגוף מפצה על כך (מה שלא בהכרח נכון לגבי הורדת כמות השומן באוכל). "It is debatable that a diet, changed to reduce dietary fat and cholesterol, can lower blood cholesterol levels,4 (and thus reduce the likelihood of development of, among others, coronary artery disease leading to coronary heart disease), because any reduction to dietary cholesterol intake could be counteracted by the organs compensating to try and keep blood cholesterol levels constant."
http://en.wikipedia.org/wiki/Cholesterol#Dietary_sou... |
|
||||
|
||||
אתה רוצה לבוא אלי לארוחה? |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |