|
||||
|
||||
לדובי, רודי ולאנגלי, נכון, לכן כתבתי בזהירות "סוג של הונאה" ולא הונאה!, המון אנשים לא קוראים את האותיות הקטנות שעל המוצרים, במיוחד כשזה מוצר מוכר מימים ימימה, אני מחשיב עצמי כקפדן וזהיר בנושא אבל אם הייתי נתקל בדוכן המוכר תפוזי יפו בלונדון, הייתי קונה מתוך הכרות לכאורה של המוצר. הרי זוהי מהותה של הונאה, הסתמכות על תמימותו של הקורבן. |
|
||||
|
||||
לא יודע, בסופרים שאני ראיתי ארץ המוצא הרבה יותר בולטת מאשר המותג. מי בכלל מסתכל על המדבקות שעל הפרי עצמו? מחפשים את השלט עם המחיר. |
|
||||
|
||||
במקרה הייתי היום בטסקו, אז צילמתי בשבילך את התפוזים. אני לא חושב שזאת סוג של הונאה. ג'אפה באנגלית זה לא ממש "תפוזי יפו", אלא יותר תפוזים (כמו שהמבורגר הוא לא קציצה מהמבורג או פרנקפורטר היא לא נקניקיה מפרנקפורט), לשוקולד בטעם תפוז קוראים ג'אפה, לביסקוויט בטעם תפוז קוראים עוגת ג'אפה... כמו שאתה יכול לראות, המקור של התפוזים נמצא במקום די בולט (בגלל שזה ספרד, ועם כל הכבוד לישראל, לספרד יש תדמית קצת יותר טובה מישראל. על תותים ממצרים השם יהיה הרבה פחות בולט). |
|
||||
|
||||
זכורתני, בסרט ששמו נשתכח ממני, נאמר שם על מישהו ''הוא כמו ג'אפה - תפוזים בלי גרעינים''. |
|
||||
|
||||
זאת הפעם הראשונה שאני שומע ששוקולד בטעם תפוזים נקרא ג'אפה. |
|
||||
|
||||
משונה. טעמת את זה פעם? |
|
||||
|
||||
מה משונה? השילוב של שוקולד ותפוזים? |
|
||||
|
||||
משונה שקוראים לזה גאפה, רציתי לדעת אם הטעם הוא ייחודי או שזה סתם שוקולד תפוז. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |