|
||||
|
||||
נראה לי שהסיבה העיקרית אינה התבוללות אלא העובדה שהזנים הנפוצים ניחנו בתכונות שמתאימות לדרישות השוק (למשל עולים במשקל יותר מהר, יחס שומן/בשר מסוים או אחוז שומן מסוים בחלב וכן הלאה) והגידול שלהם כדאי יותר ולכן חקלאים זונחים את הזנים המסורתיים שלהם ומגדלים את הזנים הנפוצים במקומם. אגב, זו תופעה נפוצה בצמחי מאכל אולי יותר אפילו מאשר בחיות משק. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |