|
||||
|
||||
אין לי מושג, אבל אם כבר אז הנה עוד שאלת מיקרו: אני גיליתי שבמיקרו שלי לחמם אוכל במשך דקה מחמם אותו הרבה יותר מאשר מלחמם במשך 30 שניות, לגלות שהוא עוד לא מספיק חם ולחמם במשך עוד 30 שניות. בעקבות חבר שטען שההבדל הוא בפתיחת הדלת, חזרתי על הניסוי בלי לפתוח את הדלת בין שני החימומים הקצרים וקיבלתי את אותן התוצאות. יש פיזיקאי בקהל? |
|
||||
|
||||
האם אתה מחמם בעצמה מרבית? אם לא, יש לי הסבר אפשרי. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |