|
||||
|
||||
מאפיין ישראלי מובהק נוסף הוא מוטיב 'ניצול ההצלחה' הרווח על-אף זרע הכישלון הודאי הטמון בו. פלאפלייה מסוימת מצליחה? מיד תקום פלאפלייה מתחרה מטר לידה. שווארמייה מסוימת מחזיקה את הראש מעל המים? אל חשש, טראסת השווארמיות שתפרח מולה תקבור אותה איתן. תולדה של מוטיב זה היא תפרחת הטרנדים הפושה במהירות הבאר - פתאום על כל מטר שני בת"א יש בורקס, בר"ג מזללה פרסית, בהרצליה פיתוח סושיבר, ובהרצליה העיר - פלאפל. האיילים מאיזור המרכז מוזמנים לחלוף על קטע של כחצי קילומטר ברחובה הראשי של הרצליה, סוקולוב, מן הספרייה העירונית ועד למד"א. בעקבות התבססותו של פלאפל חיים המופלא, חדרו למקום סביח העיר ופלאפל המושבה. בתגובה החל חיים למכור סביח מגעיל למדי, ומנגד שדרג את קו הפלאפל לשיאים חדשים של איכות. אם פעם היה סתם נורא טעים, היום יקפיצו לך את הכדורים סטייל עפולה, ויציעו לך שתי סגנונות הסלטה. פלאפל המושבה, על ארבעת טעמיו המובטחים, הסתבר להיות יבשושי להחריד. |
|
||||
|
||||
גם אתה מהרצליה? זה יכול להיות סקר טוב. איפה אתה גר? 1. חיפה, במעונות של הטכניון. 2. הרצליה. 3. מקום אחר. |
|
||||
|
||||
עד לפני מספר שבועות עבדתי כיועץ מיוחד לענייני בורקס, שתיה ונושאים שהשתיקה יפה להם, במשרד ראש הממשלה. התפוטרתי בעקבות קיצוצים, חוסר נכונות של אנשי האבטחה לאפשר לי להכנס למשרד ראש הממשלה, אי שביעות רצון של מנכל המשרד מעסק ההימורים הלא חוקי שפתחתי במזנון הכנסת ואי הנכונות שלו להכיר בי כעובד המשרד ולשלם לי משכורת. פניתי לאמיר פרץ לעזרה בנושא הזה אבל הוא התרגז על כך ששיבשתי את איות שמו וסירב לרתום את עובדי ההסתדרות למאבק על זכויותי. בכל אופן הפעולה האחרונה שעשיתי בתפקידי הייתה להזמין את הטבח הידוע קית פלוייד מה BBC ללבחון את מיטב חומוסיות ובורקסיות ארצנו הקטנטונת בתוכנית הטלויזיה הנהדרת שלו. לצערי תשובתו (החיובית לבטח) טרם הגיעה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |