|
||||
|
||||
מקדונלדס היא ללא ספק האופציה הגרועה ביותר מבין השלושה. בורגר קינג לוקח, וגם בורגר ראנץ' בסדר גמור. |
|
||||
|
||||
תלוי מה בודקים. נראה שבורגר ראנץ'יכול להתהדר בתואר ''הצ'יפס הגרוע בעולם'', דבר הפוגע בתזונה החיונית (ידוע ששלושת אבות המזון הם צ'יפס, קטשופ וקולה). |
|
||||
|
||||
מה דעתך על הקטשופ הירוק של בורגר קינג? מישהו כתב איפשהו שזה נראה כמו הפרשה של Shrek, ומאז קשה לי להתקרב לזה. אם כבר מדברים על צבעי מאכל (אלא אם כן מישהו יברר ויגלה שהקטשופ הירוק גדל באופן טבעי איפשהו בעולם), כמה נכונים המיתוסים על היותם של צבעים אלו צרה צרורה, ושהם גורמים לאלף מחלה ומחלה, כולל סרטן? האם היו מקרים של אנשים שמחלתם יוחסה בוודאות לצבעי מאכל? |
|
||||
|
||||
ואתה חושב שהקטשופ האדום לא מכיל צבעי מאכל? |
|
||||
|
||||
אני דווקא נמנה עם חובבי הקטשופ הירוק. מוצאת חן בעיני ההפרדה המוחלטת בין הטעם המצופה ממאכל ירוק לטעם הקטשופ שהוא בכלל טעם של מאכל אדום. לאסוני, באחד הימים קראתי (כהרגלי בעת שעמום) את התוית על גבי הקטשופ וראיתי שהוא מכיל בין היתר את צבע המאכל טרטרזין. אני זוכר במעומעם שמדובר בצבע מאכל צהוב שפעם היו משתמשים בו במשקאות מוגזים ("קינלי" וחבריו) אך השימוש בו הופסק כי הוא נמצא מסרטן. הקטשופ האדום מאותה סדרה ("קשקשנים"), אגב, אינו מכיל טרטרזין לפי התוית. האם היינץ הכניסו חומר ידוע כמסרטן לקטשופ ה"בריא במיוחד" שלהם? למישהו יש מידע על כך? היינץ מתהדרים גם בהיות הקטשופ שלהם בעל תכולה גבוהה של ויטמין סי. קריאת התוית מגלה שתכונה נפלאה זו מתקבלת פשוט על ידי הוספת ויטמין סי באופן מלאכותי לקטשופ (גם לאדום וגם לירוק). ואני בכלל לא אוהב קטשופ - אני רק אוהב לערבב אותו עם דברים אחרים. |
|
||||
|
||||
אבות המזון הם סוכר, קפאין, אלכוהול וקוקה קולה. המהדרין יוסיפו ניקוטין לרשימה, אך אין חלקי עמדם. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |