|
||||
|
||||
אצלי עגבניות עולות בין 69 סנט ל-1.29 דולר במקרה היקר ביותר. מלפפונים (פרסיים הם נקראים כאן, השד יודע למה) עולים 99 סנט לפאונד... אה, וגבינה לבנה? אפשר לעשות לבד. מתחרה בשקט בשל שטראוס או תנובה. |
|
||||
|
||||
איך עושים גבינה לבנה? אפשר מתכון בבקשה (מפורט כפי האפשר, למאותגרים בישולית שתקועים בארץ האפשרויות המאוד מגבילות ארה"ב בלי גבינה לבנה)? |
|
||||
|
||||
ואצלי בין 1.99 ל-3.49 דולר לפאונד, סתם בשביל הסטטיסטיקה. |
|
||||
|
||||
ואצלי בין 3.5 דולר לפאונד - עגבניות תמר מחוצ'קנות בתקופה של שפע ל-4.5 דולר לפאונד של עגבניות "רגילות" שאין בהן עשירית מהטעם העסיסי של עגבניה ישראלית. פלפלים וגמבות - 8 דולר לפאונד. כשיש אותם בחנות... |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |