|
||||
|
||||
מריץ גיבוי בשעות היום? ולמה? |
|
||||
|
||||
אולי מפחדים ממתקפה של משורר זועם על השרת. |
|
||||
|
||||
סיסאדמין: ערן טרומר וככה |
|
||||
|
||||
הגיע הזמן שמישהו יספר לי מה זה בדיוק סיסאדמין. |
|
||||
|
||||
(סליחה שאני עונה בכחול, דמיינו שתגובה זו היא בחום) נמסר לי ממקורות מסומכים ששרת המוס עמוס (לא בגלל גיבוי), ואנו מקווים שהבעיה תיפתר בזמן הקרוב (וכל זאת בלי לציין מתי זה ''קרוב''). |
|
||||
|
||||
כאן הזכרת לי שאלה מעניינת. אישית, מעולם לא נתקלתי במוס בשרי! |
|
||||
|
||||
לי אישית לא יצא עדיין לטעום, אבל קציפת-סרטנים היא טרנד מוכר במסעדות יוקרה בשנים האחרונות. נדמה לי ששפי ה''בישול המולקולרי'' מקציפים גם בשרים בשריים יותר. |
|
||||
|
||||
"הבישול המולקולרי"? זה בניגוד ל"בישול הגלי"? |
|
||||
|
||||
גל בישול די מעניין, אשר שם דגש על הכימיה של הבישול. מדי פעם ניתן לצפות בערוץ Discovery Science בסדרה Kitchen Chemistry של הטבח הבריטי הסטון בלומנטל, אשר דן בהיבטים שונים של בישול מולקולרי: |
|
||||
|
||||
הא?! (האלמונית, בגבות שטרם חזרו למצבן התקין). |
|
||||
|
||||
(אם תוכלי לנסח שאלה קצת יותר ממוקדת, אולי אוכל לנסות לענות עליה) |
|
||||
|
||||
(ואת בוודאי לא מתכוונת לכך, אבל לפחות באוזניי ל"הא?!" הזה יש צליל קצת לא מנומס) |
|
||||
|
||||
אתה צודק. ליידי אמתית לעולם אינה נדהמת. |
|
||||
|
||||
כשליידי אמיתית נדהמת היא מתעלפת בשקט. |
|
||||
|
||||
זו נראית לי המצאה שלך. לא סביר שיש הלכה ברורה למצבי תדהמה של ליידי אמתית, כיוון שמצב כזה נוגד קיצונית את כללי הנימוס. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |