|
||||
|
||||
"הבישול המולקולרי"? זה בניגוד ל"בישול הגלי"? |
|
||||
|
||||
גל בישול די מעניין, אשר שם דגש על הכימיה של הבישול. מדי פעם ניתן לצפות בערוץ Discovery Science בסדרה Kitchen Chemistry של הטבח הבריטי הסטון בלומנטל, אשר דן בהיבטים שונים של בישול מולקולרי: |
|
||||
|
||||
הא?! (האלמונית, בגבות שטרם חזרו למצבן התקין). |
|
||||
|
||||
(אם תוכלי לנסח שאלה קצת יותר ממוקדת, אולי אוכל לנסות לענות עליה) |
|
||||
|
||||
(ואת בוודאי לא מתכוונת לכך, אבל לפחות באוזניי ל"הא?!" הזה יש צליל קצת לא מנומס) |
|
||||
|
||||
אתה צודק. ליידי אמתית לעולם אינה נדהמת. |
|
||||
|
||||
כשליידי אמיתית נדהמת היא מתעלפת בשקט. |
|
||||
|
||||
זו נראית לי המצאה שלך. לא סביר שיש הלכה ברורה למצבי תדהמה של ליידי אמתית, כיוון שמצב כזה נוגד קיצונית את כללי הנימוס. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |