|
||||
|
||||
אי-אכילת לחם? למה, בגלל השמרים? |
|
||||
|
||||
כי לחם הוא מוצר מעובד. |
|
||||
|
||||
לאו דווקא מעובד - אפוי בטמפ' גבוהה. אין להם בעיות עם צורות עיבוד כמו טחינה, ייבוש, גלגול ופליק פלאק לאחור. |
|
||||
|
||||
מעניין. מה הנימוקים לזה? |
|
||||
|
||||
מעל 40 ומשהו מעלות, הם אומרים, מתרחש שינוי כימי במזון והוא מאבד מערכו התזונתי, בעיקר מהחלבונים שבו (או אף מפתח רעילות מסוימת). הם כן משתמשים בטכניקות של ייבוש מזון בשמש או בתנור (בטמפ' נמוכות מ-40 מעלות). |
|
||||
|
||||
מעניין. אז זו בעצם דיאטה משופרת, לא משהו אידאולוגי. |
|
||||
|
||||
זה בהחלט נגזר מתפיסת עולם וגם מהרעיון שכך חי האדם ''במקור''. |
|
||||
|
||||
אוקיי, אז זו תפיסה משונה, בהתחשב בכך ש"במקור" האדם מת בערך בגיל 30. |
|
||||
|
||||
בממוצע :-) |
|
||||
|
||||
קצת על תזונת ציידים לקטים: |
|
||||
|
||||
ידוע שמעל 40 מעלות כל הפלוגיסטון בורח מהדגנים. |
|
||||
|
||||
מה שמוביל לרמה לא-מאוזנת של המרה הצהובה והמרה השחורה. |
|
||||
|
||||
אני לוקח מולטי-פלוגיסטון בכדורים (זה גם מוריד במשקל) |
|
||||
|
||||
כמו שהבנתי את אותו הבחור (ולהגנת שאר הפסיכים שבחברתו, ייתכן לגמרי שהם לא טיפשים ברמה שלו), אם אמא אדמה הייתה חושבת שבריא לנו לאכול לחם, הוא היה גדל על עצים, פרוס ועטוף בשקית נייר. |
|
||||
|
||||
טוב, אז זו סתם טיפשות. חשבתי שיש איזו אידאולוגיה קוהרנטית מאחורי זה. |
|
||||
|
||||
כמו שאמרתי, ''להגנת שאר הפסיכים שבחברתו, ייתכן לגמרי שהם לא טיפשים ברמה שלו''. אני מניח שברקת יכולה להרחיב לנו על איזו תנועה להמנעות מדגנים שמקורה בסין שעליה היא כתבה פעם משפט וחצי. |
|
||||
|
||||
הבנת לא נכון (ואני מקווה מאוד שרק את דבריו אלה). כאמור הם לא נרתעים ממזון מעובד, אם כי מעדיפים לעבד אותו בעצמם. |
|
||||
|
||||
אני חושב שהבנתי אותו מצוין. כמו שאמרתי, אני לא חושב שהוא נציג טוב של התנועה, אלא שהוא אחד מחבריה הטיפשים ביותר. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |