|
||||
|
||||
מעניין. מה הנימוקים לזה? |
|
||||
|
||||
מעל 40 ומשהו מעלות, הם אומרים, מתרחש שינוי כימי במזון והוא מאבד מערכו התזונתי, בעיקר מהחלבונים שבו (או אף מפתח רעילות מסוימת). הם כן משתמשים בטכניקות של ייבוש מזון בשמש או בתנור (בטמפ' נמוכות מ-40 מעלות). |
|
||||
|
||||
מעניין. אז זו בעצם דיאטה משופרת, לא משהו אידאולוגי. |
|
||||
|
||||
זה בהחלט נגזר מתפיסת עולם וגם מהרעיון שכך חי האדם ''במקור''. |
|
||||
|
||||
אוקיי, אז זו תפיסה משונה, בהתחשב בכך ש"במקור" האדם מת בערך בגיל 30. |
|
||||
|
||||
בממוצע :-) |
|
||||
|
||||
קצת על תזונת ציידים לקטים: |
|
||||
|
||||
ידוע שמעל 40 מעלות כל הפלוגיסטון בורח מהדגנים. |
|
||||
|
||||
מה שמוביל לרמה לא-מאוזנת של המרה הצהובה והמרה השחורה. |
|
||||
|
||||
אני לוקח מולטי-פלוגיסטון בכדורים (זה גם מוריד במשקל) |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |