|
כשהייתי בסין, המארחים (הסינים) שלי לקחו אותי למסעדת דגים ופירות ים מפוארת. בסיום הארוחה, אחרי שאכלנו הרבה סוגים של שרצים, ואחרי שהם הגיעו למסקנה שאולי אחרי הרבה אימונים אני אוכל לאכול כמו בן תרבות, עם מקלות ובידיים, הגיע המבחן האולטימטיבי. המלצרים הגישו לשולחן צלחת של... גרעיני דלעת. כן, הגרעינים הלבנים ששום מסעדה שמכבדת את עצמה (או שלא) בישראל לא תגיש אותם.
בקיצור, הם הופתעו לגלות שיש אנשים לבנים שיכולים לפצח גרעינים בטבעיות וביעילות, ואני הופתעתי לגלות שבמסעדה עם אוכל כל כך טעים לא יודעים שגרעיני דלעת עושים עם מלח.
|
|