![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אם זה ספר חדש הוא טרי ממילא, לא? חוץ מזה, לעולם אל תקני ספר מתובל. תיבול ספרים הוא פטנט עתיק יומין להסתרת טעם וריח של ספר מקולקל. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
נו, ואם מהרשת - איך אני ידע אם זה מתובל? | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
את מזכירה לי שכשהייתי בכתה ה', מישהו הביא לנו ספרי תנ''ך מבושמים באופן מדהים. כל השעור הייתי מריח את השוליים האדומים של הספר. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
''לעולם אל תקני ספר מתובל'' נעלבתי. יש לי דווקא אחלה ספרים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
אז למה אתה מוכר אותם? | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |