|
||||
|
||||
את לא רצינית. זה ממש לא אותו דבר! לכי תדעי אם גם העותק מהרשת יהיה טרי, למשל? |
|
||||
|
||||
אם זה ספר חדש הוא טרי ממילא, לא? חוץ מזה, לעולם אל תקני ספר מתובל. תיבול ספרים הוא פטנט עתיק יומין להסתרת טעם וריח של ספר מקולקל. |
|
||||
|
||||
נו, ואם מהרשת - איך אני ידע אם זה מתובל? |
|
||||
|
||||
את מזכירה לי שכשהייתי בכתה ה', מישהו הביא לנו ספרי תנ''ך מבושמים באופן מדהים. כל השעור הייתי מריח את השוליים האדומים של הספר. |
|
||||
|
||||
''לעולם אל תקני ספר מתובל'' נעלבתי. יש לי דווקא אחלה ספרים.. |
|
||||
|
||||
אז למה אתה מוכר אותם? |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |