|
||||
|
||||
ואני חשבתי שחלב הוא בסיסי. האם הפגנתי כרגע בורות מדהימה בכימיה? |
|
||||
|
||||
נראה לי לפחות שחלב חמוץ הוא חמוץ. |
|
||||
|
||||
חלב (לפני פיסטור והימגון) הוא בעל ph 5.5-6 |
|
||||
|
||||
כל "סביבת העבודה" שלנו, בגדול, היא חומצית. בזמנו יצאה חברת נקה עם מוצר מהפכני: אל סבון נייטרלי, בעל pH 7. (כן, כן, זה מקור ה-7 ב"נקה 7"(. היום סבונים "ידידותיים למשתמש" מתגאים ברמת חומציות זהה לזו של העור - pH 5.5 (הם רק לא מציינים האם 5.5 זהו ערך ההגבה1 של עור נקי, או שמא של עור שטוף זעה). __ 1 שזה השם העברי ל pH |
|
||||
|
||||
תודה. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |