![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
חלב הוא חומצי במקצת. (וחוץ מזה אם הפרות אכלו קליפות תפוזים הוא עלול להכיל קצת אתנול הידוע כממס אורגני מצוין) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
ואני חשבתי שחלב הוא בסיסי. האם הפגנתי כרגע בורות מדהימה בכימיה? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
נראה לי לפחות שחלב חמוץ הוא חמוץ. | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
חלב (לפני פיסטור והימגון) הוא בעל ph 5.5-6 | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
כל "סביבת העבודה" שלנו, בגדול, היא חומצית. בזמנו יצאה חברת נקה עם מוצר מהפכני: אל סבון נייטרלי, בעל pH 7. (כן, כן, זה מקור ה-7 ב"נקה 7"(. היום סבונים "ידידותיים למשתמש" מתגאים ברמת חומציות זהה לזו של העור - pH 5.5 (הם רק לא מציינים האם 5.5 זהו ערך ההגבה1 של עור נקי, או שמא של עור שטוף זעה). __ 1 שזה השם העברי ל pH |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
||
|
||||
![]() |
תודה. | ![]() |
![]() |
![]() |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
![]() |
© כל הזכויות שמורות |