|
||||
|
||||
לא שטעמתי ב-25 ומשהו השנים האחרונות, אבל שמועות מספרות שחלב אם זה באמת קצת מגעיל, אז סביר שברגע שהילד יגלה מקורות קצת מוצלחים יותר מבחינה קולינרית לתזונה, הוא יעדיף לעבור אליהם... |
|
||||
|
||||
לחלב אם יש טעם (הפתעה!) של חלב. איך אני יודע? כשאני מחמם את הבקבוק אני מטפטף קצת על גב היד כדי לבדוק את הטמפרטורה ואז מלקק את זה. אני אישית לא אוהב חלב בכלל, אבל אם מישהו היה מכין לי שוקו מחלב אם, אני מעריך שלא הייתי שם לב להבדל. |
|
||||
|
||||
חלב פרה עושה לי רע (ומתחרז), עוד מהימים שהיו מכריחים אותי לשבת מול כוס חלב שהתקרר ולשתות הכל, כולל הקרום המגעיל. נדמה לי שדיברו פה פעם על אנשים שיש להם סבילות לחלב פרה וכאלה שלא, אני בקבוצה השנייה. אבל מן הסתם הבטן מגיבה אחרת לגמרי לחלב פרה ולחלב אם. |
|
||||
|
||||
אני כנראה שייך למעכלי החלב, אני פותח כל בוקר בחצי ליטר שוקו. |
|
||||
|
||||
באמת? אני לא שמעתי את זה, ובכל מקרה, טעמתי את שלי, ויש לו טעם של חלב מתוק, אבל לא סמיך כמו חלב פרה (כי בכל זאת אני לא מאכילה עגל). דוקא טעים. |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |