|
||||
|
||||
כמובן - אלא שהן לא שלמות. שמים עגבניות (ירוקות!) בצינצנת, שום שמיר (והרבה) ומלח, ומכסים. מערבבים מדי פעם. אחרי כמה ימים, זה מוכן. |
|
||||
|
||||
עכשיו נשאלת השאלה: מאיפה להשיג עגבניות ירוקות..? :-/ |
|
||||
|
||||
אחת לכמה חודשים יש איזה שבוע שבו יש בסופר רק עגבניות ירוקות - תשכח מסלט ותחשוב חמוצים (ואם ברומנים עסקינן, אפשר לחשוב גם על ממולאים). (: |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |