|
||||
|
||||
דולי שובטה מכבשה בת שש, וחיה עוד שש שנים, כך שביחד מקבלים את תריסר השנים שהן תוחלת החיים לכבשה בת מינה. אם זה לא מקרה, זה מחזק את ההשערה שהטלומרים הם באמת קוצבי הזמן של האורגניזם, ואם הייתי ארז ליבנה הייתי מתחיל לעבוד על שיטות להארכת הטלומרים כבר היום. |
|
||||
|
||||
שים לב שהיא הומתה, ולא מתה. היא סבלה אמנם ממחלות זיקנה רבות, אך מעניין היה לבדוק האם תאריך חיים באופן טבעי (רק שאת רובם תחיה ככבשה זקנה) או שמא תמות מוות טבעי כאילו היא נולדה בת 6. |
|
||||
|
||||
היא היתה צפויה למות במהרה ממחלת הריאות שלה, זה לא שהחליטו להרוג אותה סתם כך בשביל לעשות שישליק. מאחר ותוחלת חיים היא עניין סטטיסטי, האריתמטיקה עדיין מסתדרת. אני מתאר לעצמי שלפחות לגבי חלק משאר המשובטים המהלך ה''טבעי'' של חייהם לא ייגדע. |
|
||||
|
||||
מה שמעלה את השאלה האם שישליק משובט טעים יותר משישליק רגיל. |
|
||||
|
||||
שמעתי (לא זוכר מתי ואיפה) שבעתיד ישבטו פרות למטרת בשר. |
|
||||
|
||||
הרבה יותר קל לתת לפרות ללדת עוד פרות. למה להפוך את זה ליותר מסובך? לעומת זאת, מה שכן חושבים עליו, הוא לגדל רקמות בשריות במנותק מגוף הפרה, בכמויות מסחריות. בלי לבזבז משאבים על חלקים מיותרים, כמו עצמות, מוח, דם, וכן הלאה. |
|
||||
|
||||
אני כבר רואה את כל האנשים שמגדלים סטייקים באדניות... |
|
||||
|
||||
Tomeato!
|
|
||||
|
||||
חצי ברצינות: נניח שלוקחים טלה צעיר ששובט מכבש מבוגר. האם טעם הבשר שלו הוא יותר כמו של טלה רגיל, או של כבש מבוגר רגיל? הרי מבחינות שונות התאים שלו אמורים להיות "זקנים". |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |