|
||||
|
||||
מה שמעלה את השאלה האם שישליק משובט טעים יותר משישליק רגיל. |
|
||||
|
||||
שמעתי (לא זוכר מתי ואיפה) שבעתיד ישבטו פרות למטרת בשר. |
|
||||
|
||||
הרבה יותר קל לתת לפרות ללדת עוד פרות. למה להפוך את זה ליותר מסובך? לעומת זאת, מה שכן חושבים עליו, הוא לגדל רקמות בשריות במנותק מגוף הפרה, בכמויות מסחריות. בלי לבזבז משאבים על חלקים מיותרים, כמו עצמות, מוח, דם, וכן הלאה. |
|
||||
|
||||
אני כבר רואה את כל האנשים שמגדלים סטייקים באדניות... |
|
||||
|
||||
Tomeato!
|
|
||||
|
||||
חצי ברצינות: נניח שלוקחים טלה צעיר ששובט מכבש מבוגר. האם טעם הבשר שלו הוא יותר כמו של טלה רגיל, או של כבש מבוגר רגיל? הרי מבחינות שונות התאים שלו אמורים להיות "זקנים". |
חזרה לעמוד הראשי | המאמר המלא |
מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים | |
RSS מאמרים | כתבו למערכת | אודות האתר | טרם התעדכנת | ארכיון | חיפוש | עזרה | תנאי שימוש | © כל הזכויות שמורות |