בתשובה להאייל האלמוני, 18/07/07 10:40
מי 452576
(סליחה שאני עונה בכחול, דמיינו שתגובה זו היא בחום)

נמסר לי ממקורות מסומכים ששרת המוס עמוס (לא בגלל גיבוי), ואנו מקווים שהבעיה תיפתר בזמן הקרוב (וכל זאת בלי לציין מתי זה ''קרוב'').
מי 452577
כאן הזכרת לי שאלה מעניינת. אישית, מעולם לא נתקלתי במוס בשרי!
מו 452784
לי אישית לא יצא עדיין לטעום, אבל קציפת-סרטנים היא טרנד מוכר במסעדות יוקרה בשנים האחרונות. נדמה לי ששפי ה''בישול המולקולרי'' מקציפים גם בשרים בשריים יותר.
מו 452827
"הבישול המולקולרי"? זה בניגוד ל"בישול הגלי"?
מו 452936
גל בישול די מעניין, אשר שם דגש על הכימיה של הבישול. מדי פעם ניתן לצפות בערוץ Discovery Science בסדרה Kitchen Chemistry של הטבח הבריטי הסטון בלומנטל, אשר דן בהיבטים שונים של בישול מולקולרי:

מו 452942
הא?!

(האלמונית, בגבות שטרם חזרו למצבן התקין).
מו 452950
(אם תוכלי לנסח שאלה קצת יותר ממוקדת, אולי אוכל לנסות לענות עליה)
מו 453345
(ואת בוודאי לא מתכוונת לכך, אבל לפחות באוזניי ל"הא?!" הזה יש צליל קצת לא מנומס)
מו 453370
אתה צודק. ליידי אמתית לעולם אינה נדהמת.
מו 453389
כשליידי אמיתית נדהמת היא מתעלפת בשקט.
מו 453403
זו נראית לי המצאה שלך. לא סביר שיש הלכה ברורה למצבי תדהמה של ליידי אמתית, כיוון שמצב כזה נוגד קיצונית את כללי הנימוס.

חזרה לעמוד הראשי המאמר המלא

מערכת האייל הקורא אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים